logo-vnm-2023-nw
 

 

       Belangenbehartiging

*** Het VNM bestuur wenst alle relaties een mooie (vaar)zomer. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-0026010 ***

 
 
 
dmyv
 

Het DMYV is de overkoepelende organisatie voor gemotoriseerde watersporten. Het behartigen van belangen op alle niveaus alsmede het promoten van motorboot- en jachtsport in alle facetten behoren tot de belangrijkste taken van het Verbond.

De belangen van de watersport worden behartigd door het dagelijks bestuur, de afdelingen, de verenigingsraad en de besturen van deelstaat verbonden en clubs. De leden van de clubs en deelstaat verbonden zijn de ondersteunende pijlers van de vereniging. Het DMYV heeft ongeveer 500 aangesloten verenigingen met enkele duizenden individuele leden die tot de respectieve staatsverenigingen behoren.

Als nationale motorbootsportautoriteit ondersteunt en promoot het DMYV competitieve sporten. Hierdoor wordt doping en drugsgebruik bestreden en bestraft. Het DMYV is lid van de Duitse Olympische Sportfederatie (DOSB), de Union Internationale Motonautique (UIM) en de European Boating Association (EBA). Het Vertbond zet zich op non-profit basis in voor de promotie van sport.

In het kantoor Duisburg zorgen 18 medewerkers voor de administratie en rijbewijzen zoals gedefinieerd door het federale ministerie van Verkeer en Digitale Infrastructuur (BMVI).

Voor verdere informatie: Deutscher Motoryachtverband