Hét Verbond voor verenigingen met motorbootvaarders

De VNM-Nieuwsbrief van januari 2021 kunt u downloaden; thema veiligheid*****De VNM-videopresentaties staan onder DOCUMENTEN MEDIA

 

MEDIA


Nieuwjaarstoespraak 2021 van de VNM-voorzitter

Herbert Schoenmakers, VNM-voorzitter, heeft in het kader van nauwere contacten met de verenigingen na zijn aantreden per 1 december jl. een aantal verenigingen bezocht. Bij alle verenigingen is hij zeer gastvrij ontvangen en is tijdens de gesprekken goed naar voren gekomen welke wensen er leven bij de participanten. Ook wordt de waardering uitgesproken voor de werkzaamheden van het VNM-bestuur. Het zal duidelijk zijn dat hij niet alle verenigingen op korte termijn kan bezoeken. Heeft u echter ideeën en wilt u die kenbaar maken, laat het dan even weten via Contact van onze website. Alle ideeën willen wij bundelen en delen met de andere participanten.
Alles in het kader van het VNM verbindt kennis én mensen’.


Opening videokanaal

Opening eerste versie van het VNM-videokanaal.
Onze voorzitter Herbert Schoenmakers houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen en het laatste nieuws in de watersportwereld. In deze virustijd is het digitaal communiceren een prachtig hulpmiddel om elkaar toch te kunnen informeren. In een tijdbestek van 8 minuten heeft u nu ook de kans om kennis te maken met Herbert met zijn videoboodschap. De volgende editie volgt in januari met een nieuwjaarstoespraak. Wij zijn er als Redactieteam VNM blij mee. U ook?