Hét Verbond voor verenigingen met motorbootvaarders

***Goed Bestuur WBTR - zie VNM NIEUWS***

 

Maart videoboodschap

Maart videoboodschap

Geplaatst op 05-03-2021  -  Categorie: Algemeen

Onze voorzitter Herbert Schoenmakers is enthousiast over de nieuwe VNM-website, dat mede als platform dient om de aangesloten watersportverenigingen te informeren. Deze maart-editie van de videberichten is alweer de vierde in kort tijd. Herbert blikt even terug op de winter en op de komende participantenraadsvergadering.

Herbert: ‘Ruim twee weken geleden stond ik nog op de schaatsen met de kleinkinderen en vorige week heb ik in een veel te warme overal, onze boot in de antifouling gezet, hoe verschillend kan het zijn. In ieder geval een goed teken dat we weer aan varen kunnen gaan denken. Tegenwoordig spreken boot- en caravan verkopers dat je hier in je eigen bubbel zit en dat is zeker waar. Je kunt probleemloos de anderhalve meter eis handhaven en heerlijk genieten van de mooie vaaromgeving. Ook zullen we  zeker weer heel veel nieuwe watersporters zien. Helpt u ze een beetje met de vaarregels en de stuurmanskunsten?’
Kijk en luister betreffende het VNM wat Herbert verder te vertellen heeft, want het VNM-bestuur heeft weer digitaal vergaderd. Het was een behoorlijk lange agenda en hij zal de belangrijkste zaken kort toelichten.