Voor vereniging en bestuur in de watersport

*** Het VNM bestuur wenst alle relaties een mooie (vaar)zomer. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-0026010 ***

 

Kort verslag bestuursvergadering

Kort verslag bestuursvergadering

Geplaatst op 07-02-2023  -  Categorie: Algemeen

7 februari 2023.

Op de bestuursvergadering van het VNM bestuur zijn de volgende onderwerpen aan de orde geweest: 

  • Aanmelding/opzeggingen participanten: Er zijn geen aanmeldingen of afzeggingen binnengekomen
  • Bestuurszaken en commissies: Het voornaamste onderdeel van dit agendapunt was de participantendag van 4 maart 2023. De beoogde sprekers in het ochtend deel van de participantendag hebben toegezegd een presentatie te verzorgen. Nu nog het middagdeel (de participantenraad) verder uitwerken.
    • Aan de regiovertegenwoordigers van het VNM is gevraag een beknopt jaarverslag te maken voor de participantenraad. Het VNM bestuur is blij dat veel regiovertegenwoordigers hieraan gehoor hebben gegeven.
    • De aanmeldingen voor deelname aan de participanteraad begint langzaam op gang te komen.   
    • Na de participanteraad was het volgende grote onderwerp de beurs Boot Holland te Leeuwarden van 8 t/m 12 maart. Het VNM kreeg een bericht van de organisatie dat de bestelling voor het meubilair van de VNM stand was gecanceld i.v.m. het wisselen van leverancier. Dus moest het VNM bestuur een nieuwe bestelling plaatsen. Daarnaast moet er nog het e.e.a. georganiseerd worden voor Boot Holland. 
  • Financiën: De jaarrekening over 2022 is gereed en de kascommissie zal binnenkort worden benaderd.
  • Redactieteam: Het VNM heeft contact gelegd met het bedrijf Cuore in eerste instantie zal het bedrijf een stuk schrijven welke gepubliceerd gaat worden in de VNM-Nieuwsbrief over wat het bedrijf doet/kan doen op het gebied van de recreatievaart. Het is de bedoeling dat op de beoogde regiobijeenkomsten in het najaar de participanten nader kennis kunnen maken met Cuore.