Voor vereniging en bestuur in de watersport

*** Het VNM bestuur wenst alle relaties een mooie (vaar)zomer. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 085-0026010 ***

 

Kort verslag bestuursvergadering

Kort verslag bestuursvergadering

Geplaatst op 20-02-2023  -  Categorie: Algemeen

20 februari 2023.

Op de bestuursvergadering van het VNM bestuur zijn de volgende onderwerpen aan de orde geweest: 

  • Participanten: WSC de Paesplas is participant geworden van het VNM. Het VNM bestuur hoopt dat zij zich snel thuis zullen voelen bij het VNM.
  • Bestuurszaken en commissies: De verwachtingen van het VNM bestuur over het verloop van de participantendag/participantenraad wordt besproken. De deelname van de sprekers in de eerste helft van de participantendag is zo goed als rond. Het merendeel van de regiovertegenwoordigers heeft een jaar verslag 2022 ingeleverd. Het VNM bestuur is daar zeer blij mee.
    • Het VNM bestuur heeft geconstateerd dat er op 20 februari geen bindende voordrachten vanuit de betreffende organisaties voor een bestuursfunctie bij het VNM zijn binnen gekomen. Het VNM bestuur betreurt dat maar gaat verder op de ingeslagen weg. 
    • De organisatie van de beurs Boot Holland van 8 tot en met 12 maart te Leeuwarden is voor een groot deel in kannen en kruiken. Het komt er nu op aan de laatste puntjes op de i te zetten zodat ook dit evenement met een gerust hart afgewikkeld kan worden.
    • In verband met de drukte rondom de organisatie van de participantendag / participantenraad en de organisatie van de beurs Boot Holland zal de eerst volgend editie van de VNM-Nieuwsbrief verschijnen in de 2e helft van maart 2023 
  • Financiën: De laatste versie van het financieel verslag van de penningmeester is door de kascontrole commissie onderzocht en in orde bevonden.
  • De VNM website is voor een groot deel lekker opgefrist en hier en daar aangepast.